Ga naar de inhoud
Over de Transparante Broker >> hoe werkt het

Wij nemen alles voor je uit handen en ontzorgen je graag!

Onze opdrachten zijn afkomstig van Dynamische Aankoopsystemen (DAS). Een DAS is een inkoopportaal van een overheidsorganisatie. Om via een DAS te mogen aanbieden moet je zijn toegelaten en om toegelaten te worden moet je heel veel papierwerk invullen en allerlei verklaringen aanleveren. Veel gedoe dus!

Daarbij komt ook nog eens dat er honderden van die Dynamische Aankoopsystemen zijn. Waar moet je beginnen? Wij begrijpen maar al te goed dat je geen tijd hebt of niet bereid bent om te investeren in zo’n DAS-inschrijving. Vandaar dat De Transparante Broker is ontstaan! Geen zorgen, wij nemen alles voor je uit handen en ontzorgen je maar al te graag.

Ik voel een match met een opdracht, wat nu? Wij leggen het je hier uit!

Reageren op een opdracht is ontzettend makkelijk en doe je in vijf stappen.

STAP 1: Reageer direct

Als een opdracht je interesse wekt, reageer dan direct! Hoe doe je dat? Vul alle benodigde gegevens in en stuur ons je CV. Je CV hoeft niet specifiek voor de opdracht te zijn opgesteld, maar we verwachten wel een duidelijke match te zien. Jouw reactie is niet ‘bindend’ of ‘exclusief’, dus voel je vrij om ook op andere opdrachten te reageren. We willen jouw beschikbaarheid niet beperken!

STAP 2: Onze recruiters nemen contact op

Een van onze recruiters zal contact met je opnemen om mogelijke aanpassingen aan je motivatie of CV te bespreken. Hier worden ook eventuele ontbrekende gegevens behandeld, zodat alles klaar is om jou voor te dragen bij de opdrachtgever, mocht de keuze op jou vallen. Dit proces zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent voor de opdracht. Heb je nog specifieke vragen voor onze recruiters? Ze helpen je graag

STAP 3: Motivatie & CV aanleveren

Nu moet jij aan de slag! We hebben zo snel mogelijk jouw motivatie en een op maat gemaakte CV nodig om je voor te kunnen dragen aan de opdrachtgever.

STAP 4 : Kandidaatselectie

De Transparante Broker bepaalt 24 uur voor de deadline van de opdracht welke kandidaat volgens onze recruiters de beste kans maakt. Als jij de gekozen kandidaat bent, nemen we telefonisch contact met je op om de volgende stappen te bespreken. Onze bemiddeling garandeert dat de best geschikte kandidaat wordt voorgesteld aan de opdrachtgever.

STAP 5: Voorstellen aan de opdrachtgever

Wij dragen jou vervolgens voor bij de opdrachtgever en houden je volledig op de hoogte van de procedure. Zodra we een reactie ontvangen, laten we dat uiteraard direct weten. Is er vanuit de opdrachtgever een match? Dan kan je aan de slag met je opdracht en blijven wij betrokken om je verder te helpen!

Wat zijn de voordelen om op een opdracht via De Transparante Broker te reageren?

  • Wij bieden een enorm aanbod aan interessante opdrachten
  • Wij zijn duidelijk en eerlijk over de opdrachtgever en de herkomst van de opdracht
  • Zo min mogelijk tijdverlies; pas na selectie steek jij tijd in het uitwerken van je cv en motivatie
  • Wij maken alle schakels in de inhuurketen inzichtelijk en proberen die zoveel mogelijk uit te schakelen
  • Wij zijn duidelijk over onze marge op jouw uurtarief
  • We helpen je in het vergroten van je kansen door aanbevelingen voor je cv en/of motivatie te doen
  • Wij houden je op de hoogte van de voortgang van het selectieproces
  • Wij vragen nooit exclusiviteit van jou
  • Wij nemen nooit een concurrentie- of relatiebeding op in ons contract

Dus, waar wacht je nog op?

Kies voor een zekere en transparante opdracht!

Of je nu freelancer of bij een detacheringsbureau in dienst bent, bij De Transparante Broker ben je van harte welkom!